fbpx

СТАЛАК ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА

5.300,00 ден

Набавката на оваа опрема е оправдан трошок според уредбата за финансиска подршка на работодавачите погодени од здравствено економската криза;член 7, став 5-в.


Scroll to Top