fbpx

Средство за дезинекција на подови и површини – концентрат од 5 литри

5.500,00 ден

  • Концентрат
  • Ефикасно против бактерии, вируси и габи
  • Неутрален мирис
  • Истовремено чисти и дезинфицира
  • За сите површини (подови, sидови, работни површини, мебел…)
  • Се користи и за полевање на дезинфекциони патосници
  • Производот има решение-одобрение од Министерство за здравство

Дозирање: 30ml / 10L ладна вода
*166 дози од 5 литри

Scroll to Top