fbpx

Пакет 7 х Средства за дезинфекција на површини без исплакнување – 750 ml

4.500,00 ден

Пакет 7 х Средства за дезинфекција на површини без исплакнување

  • Ефикасно против бактерии, вируси и габи
  • Дезинфицира-без остатоци
  • Кратко време на сушење
  • Германски сертифициран производ
  • За сите површини отпорни на алкохол (кваки, утикачи, чешми, бироа, wc-даски, мебел, тастатури, работни површини…)
  • Aктивна супстанца: 50g Ethanol
  • Производот има решение-одобрение од Министерство за здравство
Scroll to Top