fbpx

Професионален прочистувач на воздух

182.000,00 ден

  • Заштеда на енергија и оптимизиран вентилатор со висок капацитет
  • Дизајнирано за простории до 150m2 со висина на плафон до 3m
  • Едноставна, многу ниска промена на филтерот за емисија
  • Контрола на променлива моќност (0-100%)
  • Автоматски старт
  • Со димензии: 393 x 463 x 950 mm

Scroll to Top