fbpx
Sale!

ПОДЛОГА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА ОБУВКИ

9.150,00 ден 6.400,00 ден

со димензии: 560mm x 450mm

Набавката на оваа опрема е оправдан трошок според уредбата за финансиска подршка на работодавачите погодени од здравствено економската криза;член 7, став 5-в.

Availability: На залиха


Scroll to Top