fbpx
Sale!

ПОДЛОГА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА ОБУВКИ + 5L средство

5.300,00 ден 4.250,00 ден

Набавката на оваа опрема е оправдан трошок според уредбата за финансиска подршка на работодавачите погодени од здравствено економската криза;член 7, став 5-в.

ресет

Scroll to Top