fbpx

ПОДЛОГА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА ОБУВКИ

14.000,00 ден18.000,00 ден

  • Изработена од 100% Полиамид на гумирана нитрилна подлога
  • Примарна употреба во предел пред влезна врата во простории каде е потребна максимална хигиена
  • Достапни во две димензии без лого
  • Отпорна е на хемикалии
  • Дебелина од 7 mm
  • Начин на користење: Се полева со дезинфекционо средство
  • Перење со чиста вода
  • 60 x 90 cm
  • 90 x 120 cm
ресет

Scroll to Top