fbpx

ХИГИЕНСКИ ТОТЕМ за 10 000 корисници со само едно полнење

82.000,00 ден

Хигиенски тотем наменет за 10 000 корисници со само едно полнење(15L)

  • дезинфекција на рацете за големи групи на луѓе
  • безконтактно работење со инфрацрвен сензор
  • Германско производствo
  • Изработено од челик / не’рѓосувачки челик
  • 1210 mm x 400 mm x 356 mm

Испорака за 3 недели веднаш по нарачка.


Набавката на оваа опрема е оправдан трошок според уредбата за финансиска подршка на работодавачите погодени од здравствено економската криза;член 7, став 5-в.


Scroll to Top