fbpx
Sale!

ДИСПАНЗЕР ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА РАЦЕ

2.390,00 ден 1.990,00 ден

Набавката на оваа опрема е оправдан трошок според уредбата за финансиска подршка на работодавачите погодени од здравствено економската криза;член 7, став 5-в.


Scroll to Top