fbpx

Диспанзер со сензор

3.900,00 ден

Со капацитет до 1 литар по полнење.

Набавката на оваа опрема е оправдан трошок според уредбата за финансиска подршка на работодавачите погодени од здравствено економската криза;член 7, став 5-в.


Scroll to Top