fbpx

ДЕТСКИ ХИГИЕНСКИ ТОТЕМ + ПОДЛОГА – погоден за градинки

29.000,00 ден

  • Метална конструкција со стабилна основа
  • Интегриран Кимберли Кларк – “Aquarius” диспанзер на средство и хартија
  • Не е потребен никаков вид на одржување, освен полнење
  • Интегриран послужавник за собирање на вишок течност, со отстранлив одвод од не’рѓосувачки челик
  • со димензии 1400mm х 500mm х 350mm:


Набавката на оваа опрема е оправдан трошок според уредбата за финансиска подршка на работодавачите погодени од здравствено економската криза;член 7, став 5-в.

ресет

Scroll to Top