fbpx

Dermax 62% 5L средства за дезинфекција

1.300,00 ден

Алкохолен 70% раствор за дезинфекција на кожа и раце, на база на Изопропил (Propan-2-ol)
без фрагранси, со висок степен на глиеринска заштита за кожата, која го спречува сушењето
на рацете предзвикано од високата концентрација на алкохол. Ги уништува сите позитивни и
негативни грам бактерии, габички (фунги), вируси (MRSA, HBV, HIV, Rota virus, Influenza),
спори, туберколоза и според официјалните информации на СЗО и Corona вирусот.
Растворот е направен со 30% дејонизирана и UV стерилизирана вода.

Scroll to Top