fbpx

БРЕНДИРАН ХИГИЕНСКИ ТОТЕМ СО СЕНЗОР #12

15.900,00 ден

Рок на изработка е 5-6 дена по достава на лого за брендирање

Набавката на оваа опрема е оправдан трошок според уредбата за финансиска подршка на работодавачите погодени од здравствено економската криза;член 7, став 5-в.


Scroll to Top