fbpx

ХИГИЕНСКИ ТОТЕМ

34.990,00 ден


ПРОМО ПОНУДА

  • вклучува 1 литар антисептик за раце
  • вклучува 190 метри хартија за раце

со димензии: 350mm x 560mm x 1800mm

Набавката на оваа опрема е оправдан трошок според уредбата за финансиска подршка на работодавачите погодени од здравствено економската криза;член 7, став 5-в.


Scroll to Top