fbpx

ХИГИЕНСКИ ТОТЕМ + ПОДЛОГА

43.900,00 ден


ПРОМО ПОНУДА

  • вклучува 5 литри антисептик за раце и 5 литри за обувки.
  • вклучува 190 метри хартија за раце
  • Гратис брендирање на производот

со димензии: 350mm x 560mm x 1800mm

Набавката на оваа опрема е оправдан трошок според уредбата за финансиска подршка на работодавачите погодени од здравствено економската криза;член 7, став 5-в.

ресет

Scroll to Top