fbpx
Sale!

БЕЗКОНТАКТЕН БРЕНДИРАН ХИГИЕНСКИ ТОТЕМ #14

11.700,00 ден 9.900,00 ден

Рок на изработка е 5-6 дена по достава на лого за брендирање

Набавката на оваа опрема е оправдан трошок според уредбата за финансиска подршка на работодавачите погодени од здравствено економската криза;член 7, став 5-в.

ресет

You may also like…

Scroll to Top