fbpx

Антибактериски сапун за хигиенско миење на раце 1000 ml

850,00 ден

  • Eфикасен против бактерии
  • Брзо дејство
  • Без боја и мирис
  • Дерматолошки тестиран
  • Погоден за честа употреба
  • Германски сертифициран производ
Scroll to Top