fbpx

Пакет 8 х Средства за дезинфекција на раце 500ml

3.360,00 ден

Пакет 8 х Средства за дезинфекција на раце
Ефикасно против бактерии, вируси и габи

  • Брзо дејство
  • Без бои и мириси-хипоалерген
  • Содржи состојки за заштита и нега на кожата
  • Дерматолошки тестиран
  • Погоден за честа употреба
  • Активна супстанца: 80.0g Ethanol
  • Германски сертифициран производ
Scroll to Top