fbpx

Бактосал 10l

1.830,00 ден

Течен концентрат за чистење и за дезинфекција амбалажа пластичен канистер од 10 l (концентрат за припрема на раствор за дезинфекција на површини / саниитарни јазли / дезбариери)

Scroll to Top