fbpx

Бактосал 1Л

215,00 ден

Течен концентрат за чистење и за дезинфекција амбалажа пластично шише од 1000 ml (концентрат за припрема на раствор за дезинфекција на површини / саниитарни јазли / дезбариери)

Scroll to Top