fbpx

Stomatolog Aerodrom пзу

Стоматолошка Ординација ПЗУ Дент е новиот простор на чиј влез нашиот тим постави еден од тотемите за дезинфекција. Пред да се влезе во ординацијата, секој мора задолжително да ги дезинфицира рацете и обувките, најголемите пренесители на вируси и бактерии. На овој начин сите придонесуваме за општото здравје.

Scroll to Top