fbpx

Sky Hotel Gevgelija

Тимот на https://dezinficiraj.se/ успешно постави брендиран тотем за дезинфекција на влезот на Sky Hotel Gevgelija. На самиот влез во хотелот, секој посетител мора задолжително да си ги дезинфицира рацете и обувките, најголемите пренесители на вируси и бактерии. На овој начин сите придонесуваме за општото здравје.

Scroll to Top