fbpx

Skopje City Mall

Најголемиот мол во Македонија, Скопје Сити Мол (Skopje City Mall), е новиот простор што одлучи да постави безконтактен тотем за дезинфекција пред секој толет во молот како и во просторот за банкоматите. Пред да се влезе во овие делови од молот секој мора да ги дезинфицира рацете и нозете, еден од најголемите пренесители на вируси и бактерии. На овој начин сите придонесуваме за општото здравје.

Scroll to Top