fbpx

Panoramica

Најновата локација на која нашиот тим постави тотем за дезинфекција се просториите на Дизајн Хотел Панорамика во Скопје. На влезот во хотелот, секој посетител мора задолжително да си ги дезинфицира рацете и обувките, најголемите пренесители на вируси и бактерии. На овој начин сите придонесуваме за општото здравје.

Scroll to Top