fbpx

Nisan

Автомобилната куќа Powergroup, застапник за Нисан во Македонија, е новиот простор на чиј влез нашиот тим брендираше и постави еден од тотемите за дезинфекција. Пред да се влезе во салонот за автомобили, секој посетител мора задолжително да ги дезинфицира рацете и обувките, најголемите пренесители на вируси и бактерии. На овој начин сите придонесуваме за општото здравје

Scroll to Top