fbpx

Neuromedica

Нашиот тим успешно постави брендиран тотем за дезинфекција на повеќе локации на болницата Неуромедика, во Центар и Влае. Пред да се влезе во болниата, секој посетител мора задолжително да си ги дезинфицира рацете и обувките, најголемите пренесители на вируси и бактерии. На овој начин сите придонесуваме за општото здравје.

Scroll to Top