fbpx

Medikal Point

Стоматолошката Ординација Медикал Поинт (Medical Point) е новиот простор на чиј влез нашиот тим брендираше и постави еден од сталажите за дезинфекција. Пред да се влезе во ординацијата, секој мора задолжително да ги дезинфицира рацете, еден од најголемите пренесители на вируси и бактерии. На овој начин сите придонесуваме за општото здравје.

Scroll to Top