fbpx

LUX

Тимот на ДезинфицирајСе успешно да постави брендиран тотем за дезинфекција на влезот на Лукс Осветлување (Lux Lighting and Living). На самиот влез на продавницата за екслузивен мебел, секој посетител мора задолжително да си ги дезинфицира рацете и обувките, најголемите пренесители на вируси и бактерии. На овој начин сите придонесуваме за општото здравје.

Scroll to Top