fbpx

Hilton

Хотел Хилтон (DoubleTree by Hilton) во Скопје исто така му дозволи на нашиот тим да се погрижи за хигиената во своите простории со поставување на тотем за дезинфекција. На влезот во хотелот, секој посетител мора задолжително да си ги дезинфицира рацете и обувките, најголемите пренесители на вируси и бактерии. На овој начин сите придонесуваме за општото здравје.

Scroll to Top