fbpx

Фонд за иновации

Најновата локација на која нашиот тим постави тотем за дезинфекција се просториите на Фондот за Иновации и Технолошки Развој на Република Северна Македонија. На самиот влез на јавната установа секој посетител мора задолжително да си ги дезинфицира рацете и обувките, најголемите пренесители на вируси и бактерии. На овој начин сите придонесуваме за општото здравје.

Scroll to Top