fbpx

Bushi Hotel

Тимот на ДезинфицирајСе успешно да постави брендиран тотем за дезинфекција на влезот на Буши Ресорт и Спа (Bushi Resort and Spa). На самиот влез на хотелот, секој посетител мора задолжително да си ги дезинфицира рацете и обувките, најголемите пренесители на вируси и бактерии. На овој начин сите придонесуваме за општото здравје.

Scroll to Top