fbpx

Boko

Ресторанот Боко во Гевгелија е еден од угостителните објекти за чија хигиена се погрижи нашиот тим. Тотем за дезинфекција е поставен на влезот на ресторанот каде секој посетител мора задолжително да си ги дезинфицира рацете и обувките, најголемите пренесители на вируси и бактерии. На овој начин сите придонесуваме за општото здравје.

Scroll to Top