fbpx

A1

Тимот на https://dezinficiraj.se/ успешно да постави брендиран тотем за дезинфекција на влезот на просториите на телекомуникациската компанија А1. На самиот влез на деловната зграда, лоцирана во Скопје, секој посетител мора задолжително да си ги дезинфицира рацете и обувките, најголемите пренесители на вируси и бактерии. На овој начин сите придонесуваме за општото здравје.

Scroll to Top