fbpx

Телма ТВ

Тимот на dezinficiraj.se успешно да постави брендиран тотем за дезинфекција на влезот на просториите на домашната телевизија Телма ТВ. На самиот влез на деловната зграда, лоцирана во Скопје, секој посетител мора задолжително да си ги дезинфицира рацете и обувките, најголемите пренесители на вируси и бактерии. На овој начин сите придонесуваме за општото здравје.

Scroll to Top