fbpx

Прима Инжинеринг

Семејството на https://dezinficiraj.se/ се прошири со поставувањето на еден од нашите безконтактни тотеми за дезинфекција во деловниот простор на Прима Инжинеринг. На самиот влез на деловниот простор на оваа градежна фирма, секој посетител мора задолжително да си ги дезинфицира рацете и обувките, најголемите пренесители на вируси и бактерии. На овој начин сите придонесуваме за општото здравје.

Scroll to Top