fbpx

Гентерм

Корпорацијата за автомобилска индустрија Гентерм (Gentherm) е новиот простор на чиј влез нашиот тим брендираше и постави еден од сталажите за дезинфекција. Пред да се влезе во просториите на корпорацијата, секој посетител мора задолжително да ги дезинфицира рацете, еден од најголемите пренесители на вируси и бактерии. На овој начин сите придонесуваме за општото здравје

Scroll to Top