fbpx

Партнери

Телма ТВ

Тимот на dezinficiraj.se успешно да постави брендиран тотем за дезинфекција на влезот на просториите на домашната телевизија Телма ТВ. На …

Телма ТВ Прочитај повеќе »

A1

Тимот на https://dezinficiraj.se/ успешно да постави брендиран тотем за дезинфекција на влезот на просториите на телекомуникациската компанија А1. На самиот …

A1 Прочитај повеќе »

Bushi Hotel

Тимот на ДезинфицирајСе успешно да постави брендиран тотем за дезинфекција на влезот на Буши Ресорт и Спа (Bushi Resort and …

Bushi Hotel Прочитај повеќе »

Nisan

Автомобилната куќа Powergroup, застапник за Нисан во Македонија, е новиот простор на чиј влез нашиот тим брендираше и постави еден …

Nisan Прочитај повеќе »

Гентерм

Корпорацијата за автомобилска индустрија Гентерм (Gentherm) е новиот простор на чиј влез нашиот тим брендираше и постави еден од сталажите …

Гентерм Прочитај повеќе »

LUX

Тимот на ДезинфицирајСе успешно да постави брендиран тотем за дезинфекција на влезот на Лукс Осветлување (Lux Lighting and Living). На …

LUX Прочитај повеќе »

Medikal Point

Стоматолошката Ординација Медикал Поинт (Medical Point) е новиот простор на чиј влез нашиот тим брендираше и постави еден од сталажите …

Medikal Point Прочитај повеќе »

CasaBar

Кафулето Каса Бар (CasaBar) во Скопје е еден од угостителните објекти за чија хигиена се погрижи нашиот тим. Тотем за …

CasaBar Прочитај повеќе »

Dukat

Гостилница Дукат во Скопје е еден од угостителните објекти за чија хигиена се погрижи нашиот тим. Тотем за дезинфекција е …

Dukat Прочитај повеќе »

Reno Skopje

Автомобилната куќа Ренаулт во Скопје (Renault Skopje) е новиот простор на чиј влез нашиот тим брендираше и постави еден од …

Reno Skopje Прочитај повеќе »

Boko

Ресторанот Боко во Гевгелија е еден од угостителните објекти за чија хигиена се погрижи нашиот тим. Тотем за дезинфекција е …

Boko Прочитај повеќе »

Hilton

Хотел Хилтон (DoubleTree by Hilton) во Скопје исто така му дозволи на нашиот тим да се погрижи за хигиената во …

Hilton Прочитај повеќе »

Panoramica

Најновата локација на која нашиот тим постави тотем за дезинфекција се просториите на Дизајн Хотел Панорамика во Скопје. На влезот …

Panoramica Прочитај повеќе »

Neuromedica

Нашиот тим успешно постави брендиран тотем за дезинфекција на повеќе локации на болницата Неуромедика, во Центар и Влае. Пред да …

Neuromedica Прочитај повеќе »

Scroll to Top